Waterplezier voor jong en oud

 

Waterplezier op de camping kunnen we onze gasten niet bieden. Toch hoef je niet ver te lopen om te genieten van een leuke zwempartij in een zwembad of zelfs in open lucht! En er is meer… 

Zwemmen (in open lucht)

Ontspanning en waterplezier bij Vosselare Put

Er zijn weinig plaatsen in Vlaanderen, behalve aan de kust, waar je nog vrij mag zwemmen in open lucht. In Vosselare Put, op amper 3km van onze camping gelegen, mag het wel. Een speciaal afgebakend terrein met rustige ligweide zorgt voor de nodige verfrissing op warme zomerdagen. Het clubhuis versterkt de innerlijke mens met hapjes en drankjes. Het water wordt hier ook regelmatig gecontroleerd zodat je steeds veilig het water in kan.

Wie liever binnen zwemt, kan terecht bij zwembad Palaestra in Deinze. Waterplezier  voor het hele gezin gegarandeerd dankzij:

  • Een 25 meterbad met zes banen.
  • Een instructiebad voor zwemlessen. (Privé of in groep.)
  • En verwarmd peuter- en babybad met glijbaan.
  • En hotwhirlpooltuin met 4 borrelbaden.
  • De Turkse tuin met vier Turkse stoombaden.

 

Kajakverhuur 

Waterplezier met de kajak op de Leie

Onze camping is gericht op natuur, toerisme en genieten. Gezien onze ligging vlakbij de Leie kunnen kajaks dan ook niet ontbreken. Het ultieme waterplezier voor elke sportieve waterrat.

Wij verhuren enkele kajaks aan onze gasten van onze camping. Dit is inbegrepen in onze verblijfsformule. Vanaf onze aanlegsteiger kan je de Leie afvaren richting Deinze, of zelfs richting Gent.

Tip: Je kan met de kajak tot vlakbij Vosselare Put geraken. Ideaal voor een tussentijdse stop en een verfrissende zwempartij.

Je kan ervoor kiezen om heen en terug te varen van en naar de aanlegsteiger. Wil je dat we de kajak ergens komen ophalen, dan vragen we hiervoor wel 15 euro. 

Nog meer waterplezier op de Leie? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Deinze Kajakt!

Gratis een kajak huren op onze camping? Let op! Deze zijn enkel beschikbaar voor onze gasten. Boek snel jouw verblijf bij ons en geniet van een dagje (of meer) puur waterplezier!