Verblijf en accomodaties

Of je nu met een trekkerstentje komt, met een grote familietent of in groep, bij camping Groeneveld hebben we voor iedereen een geschikte kampeerplaats voor een optimaal verblijf.
Ook campervans, mobilhomes en caravans zijn bij ons van harte welkom. We beschikken over ruime plaatsen met WIFI over het hele terrein.
Reis je licht en heb je enkel het hoogstnoodzakelijke mee? Dan zijn onze trekkershutten de ideale oplossing voor jou.

In de nabije buurt zijn er diverse winkels en ook in onze bar kan je terecht voor kleine snacks (enkel in het hoofdseizoen), drank en ijsjes.

  De camping is jaarlijks geopend vanaf 1 april.

  Wil je graag jouw plaats reserveren? Vul dan nu ons handig boekingssysteem in en geniet van een unieke kampeerervaring op Camping Groeneveld.

  Verblijf in tent tussen de eendjes

  Tentenveld

  Langs de oever van onze visvijver zijn 15 plaatsen voorzien voor trekkerstentjes. Vanaf de kleine prijs van 12 euro geniet je hier van een zalige nachtrust in het gezelschap van de eendjes. Elektriciteit is voorzien via een gemeenschappelijk elektriciteitspunt. Kom je met de auto, dan zet je die op de parking.

  Grotere tenten geven we een plaats op een standaard kampeerplaats met eigen elektriciteitsaansluiting. De basisprijs voor twee personen start hier vanaf 25 euro/nacht.

  Caravan

  Met je caravan verblijf je op onze zorgvuldig onderhouden percelen. Onze tuinman is dan ook een vakman in hart en nieren. Onze kampeerplaatsen bieden voldoende ruimte voor je caravan, een voortent en de auto.

  Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Water kan je nemen bij de afwasplekken en extra watertappunten op het terrein. 

  Ook het gebruik van de douches is gratis. Geen gedoe met muntjes dus. De basisprijs per perceel is gebaseerd op 2 personen.

  Caravanplaatsen - Groeneveld
  Camping Groeneveld - Camper in het groen

  Verblijf met camper

  Inchecken, de camper op je gereserveerde plaats parkeren, de elektriciteit aansluiten, stoeltjes buitenzetten en jouw vakantie bij camping Groeneveld kan beginnen!

  Onze standaard percelen zijn groot genoeg voor campers tot 7m, maar we hebben ook ruimere plaatsen voor de iets grotere mobilhomes tot 9m. Zo heeft iedereen voldoende ruimte binnen én buiten.

  Kom je met een kleine campervan van maximum 5m lang, dan hebben we ook speciaal voor jou enkele geschikte plaatsen tegen een kleinere prijs.

  Trekkershutten

  Speciaal voor de backpackers en fietsers die graag licht reizen, hebben we aan de rand van de camping vijf comfortabele trekkershutten ingericht.

  Wij voorzien onder andere:

  • Bedden met beddengoed.
  • Een tafel met stoelen.
  • Kookvoorzieningen (koelkast, kookplaat, microgolf, waterkoker en kook- en eetgerei).
  • Stopcontacten.
  • Elektriciteit en verwarming. 

  Buiten de hut heb je een eigen terrasje met tafels en stoelen en een BBQ-toestel.

  Onze trekkershutten voor vier personen beschikt over een uittrekbaar dubbel bed en een stapelbed. Bij een verblijf in de tweepersoonsversie beschik je over een standaard dubbel bed.

  Let op: in de hutten kunnen we jammer genoeg géén huisdieren toestaan.

  “Wij hebben hier voor 1 nacht twee trekkershutten (1 standaard, 1 luxe) geboekt op onze doorreis met de fietsen deze week.
  Alles wat we nodig hadden was aanwezig.”

  ~~ Hanne Van Hoeylandt ~~

  Plattegrond

  Hieronder zie je een overzichtelijke plattegrond van de camping. Heb je een voorkeur voor een bepaalde plaats? Laat het ons dan gerust weten bij de boeking. Indien mogelijk houden we die dan voor je vrij. Maak voor de reservering van je verblijf gebruik van onze handige boekingstool.

  Plattegrond camping Groeneveld Deinze

  Hoe je verblijf reserveren?

  Met onze overzichtelijke boekingstool, ben je meteen zeker van je verblijf. Vul al je wensen in en je krijgt meteen een duidelijk overzicht van de kostprijs. Je kan nu nog steeds veranderingen aanbrengen. Heb je specifieke verzoeken over je kampeerplek? Geef ze dan zeker door in het betreffende veld. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee en contacteren je indien nodig. Alle andere vragen en opmerkingen kan je ons doorsturen via het invulformulier.

  Nadat je je persoonlijke gegevens hebt ingevuld, krijg je opnieuw een samenvatting met alle gegevens. Pas wanneer je op ‘bevestig reservering’ klikt, is je boeking voltooid.