Een brede waaier een activiteiten

Ben je op zoek naar een camping die een geschikte activiteit voor elke gezinslid biedt? Voor jong en oud, sportieveling of rustzoeker? Dan ben je bij camping Groeneveld aan het juiste adres.

Lekker een dagje luieren? Leen een boek uit ons boekenkastje, speel een spelletje petanque of darts of geniet van een gezellige babbel op ons terras.
Zin in iets actievers? Wij zorgen ervoor dat ook de sportievelingen zich hier geen seconde vervelen. We organiseren regelmatig evenementen en voor onze gasten verhuren we fietsen en kajaks.

Cultuurfans en shopaholics kunnen terecht in de prachtige steden Gent en Brugge en ook de kust bevindt zich op nog geen driekwartier rijden.
Kortom, plezier voor de hele familie!

Zin gekregen om dit alles te ontdekken? Boek dan nu jouw verblijf via onze boekingstool!

Ontspanning: cultuur in Brugge - Reien

Natuur en cultuur

Een wandeling of fietstocht midden in de natuur is voor velen de ideale activiteit om even helemaal het hoofd leeg te maken. Camping Groeneveld is hiervoor, midden in de Leiestreek perfect gelegen.

Ook een uitstapje naar de prachtige Zwalmstreek of de Vlaamse Ardennen is een absolute aanrader. Net als de kust, die op nog geen driekwartier afstand rijden ligt.

Voor cultuurliefhebbers zijn er niet alleen de steden Gent en Brugge, ook in de nabije omgeving van de camping vind je diverse culturele activiteiten.

Kortom: heel wat activiteiten voor het hele gezin!

Een activiteit voor jong en oud: fietsverhuur

Ben je een fietsliefhebber? Dat treft! Onze camping draagt met trots het label van ‘Fietsvriendelijk verblijf in Vlaanderen’. Dat betekent niet alleen dat we over een fietsenstalling beschikking, maar ook zelf fietsen verhuren en aan een hele waslijst van eisen moeten voldoen om het label te verkrijgen.

De omgeving verkennen of zonder file- en parkeerstress Gent bezoeken? Maak er een sportieve activiteit van en spring op de fiets of reserveer een e-bike!

Fietsroute Leiestreek vlakbij Camping Groeneveld. Fietsverhuur.

We konden gratis fietsen lenen en ook kajaks werden ter beschikking gesteld. Ideaal om van daaruit mooie wandelingen te maken,
te gaan zwemmen in de meanders van de Leie
of het kasteel van Ooidonk te bezoeken.

~~ Anoniem ~~

Ook zin om onze prachtige omgeving te komen ontdekken? Ga dan snel naar ons reserveringsformulier!

Ontspanning bij Vosselare Put

Waterplezier: de ideale activiteit in de zomer

Zwemmen in open water? Er zijn maar weinig plaatsen waar dit mag. Op 3km van camping Groeneveld ligt echter Vosselare Put, een zijarm van de oude Leie. Je kan hier heerlijk zonnen, waterspelletjes spelen of verkoeling zoeken.

Liever zwemmen in een overdekt zwembad? Dan kan je terecht bij Palaestra in Deinze.

Zin in een sportieve activiteit die de meeste mensen vooral linken aan de Ardennen? Voor 15 euro verhuren wij kajaks waarmee je de Leie eens op een andere manier kunt verkennen. Enkel beschikbaar voor onze gasten! Ook de mensen van Deinze Kajakt bezorgen je een leuke dag vol kajak- en zelfs supplezier.

Hoe je verblijf reserveren?

Met onze overzichtelijke boekingstool, ben je meteen zeker van je verblijf. Vul al je wensen in en je krijgt meteen een duidelijk overzicht van de kostprijs. Je kan nu nog steeds veranderingen aanbrengen. Heb je specifieke verzoeken over je kampeerplek? Geef ze dan zeker door in het betreffende veld. Wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee en contacteren je indien nodig. Alle andere vragen en opmerkingen kan je ons doorsturen via het invulformulier.

Nadat je je persoonlijke gegevens hebt ingevuld, krijg je opnieuw een samenvatting met alle gegevens. Pas wanneer je op ‘bevestig reservering’ klikt, is je boeking voltooid.