Aanbod van de camping

Camping Groeneveld is een kleinschalige camping met een divers aanbod in de groene omgeving van het gezellige Bachte-Maria-Leerne, vlakbij Deinze. Uitbaatster Inge heet je, samen met de medewerkers, van harte welkom. Vol passie en energie staat ze paraat om al je vragen te beantwoorden. Voor tips over de diverse activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt kan je tijdens de openingsuren van de receptie bij haar terecht.

Door zijn ligging is de camping de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van zowel cultuur als natuur. Vlot bereikbaar vanaf de kruising tussen de E40 en de E17, zijn we ook erg populair bij kampeerders op doorreis naar het Zuiden of het Noorden.

We geloven in sociaal toerisme en bieden niet alleen plaats voor gezinnen en backpackers en fietsers; ook jongeren, sportclubs of jeugdbewegingen heten we van harte welkom. Om het verblijf op de camping voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, beschikken we ook over een campingreglement.

Ontdek de charme van kamperen te midden van de natuurlijke pracht van Bachte-Maria-Leerne en laat camping Groeneveld jouw startpunt zijn voor onvergetelijke momenten.

Camping Groeneveld - Uitbaatster Inge

Voor een vlot verloop

Reserveren kan enkel via onze boekingstool. Op die manier zijn we er zeker van dat alle gegevens correct zijn en er niets fout loopt. Specifieke vragen of opmerkinge over je plaats, kun je hier doorgeven. Zit je nog met andere vragen? Stuur ons dan een mailtje naar info@campinggroeneveld.be of neem contact met ons op via het contactformulier.

Inchecken kan tijdens de openingsuren van de receptie. Deze verschillen naargelang laag- en hoogseizoen. Check daarom steeds eerst onze website!

Met het oog op een goede nachtrust voor iedereen, is er om 21u45 een ‘last call’. Om 22u verwachten we dat het stil is op de camping.

Ons aanbod in een notendop

Camping Groeneveld - sanitair bij valavond

Om jouw vakantie op onze camping zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we een divers aanbod van standaardvoorzieningen en leuke extra’s.

  • Twee sanitaire blokken met douches, wasbakken en toiletten. (Inbegrepen in de prijs.)
  • Een aparte wasruimte voor baby’s.
  • Aangepaste sanitaire voorzieningen voor rolstoelgebruikers.
  • Een gezellige bar met een pooltafel, darts en een televisie.
  • Een wasserette (tegen betaling)
  • Een visvijver, petanquebaan, kleine speeltuin en pingpongtafel.
  • Een bibliotheek met boeken in diverse genres.
  • Een parking en fietsenstallingen.
  • Voorziening voor afvoer vuil water en chemisch toilet.
  • ….

“Super mooie, gezellige, rustige camping.
Vriendelijke ontvangst, gezellig terras, proper
sanitair, mooie grote kampeerplaatsen,…”
~~ Ann B. ~~

Een korte rondleiding