Trekkershutten

Wil je kamperen en verblijven in de natuur combineren met luxe en maximaal comfort? Lichtgepakt reizen aan een gunstig prijsje? Dat kan! Je kan verblijven in een van onze trekkershutten, vlak naast onze visvijver. Een ideale formule aan een onklopbare prijs, wanneer je de streek wil verkennen met fiets of kano of wanneer je op doorreis bent.

 

Over de hutten


Je hebt keuze tussen twee soorten trekkershutten: de standaard trekkershut of de luxe trekkershut, ideaal wanneer je wilt kiezen voor natuur én luxe.

Onze standaard trekkershut biedt plaats aan vier personen. Met een stapelbed en twee enkele bedden is er plaats voor het hele gezin, of een groep vrienden die samen willen logeren. Bedlinnen is te huur aan zéér democratische prijs.

De luxe trekkershut is aantrekkelijk ingericht met één dubbel bed voor twee personen. Bedlinnen is aanwezig en inbegrepen in de prijs. In deze vernieuwde luxe hutten vind je verder nog een microgolfoven en een waterkoker.

Elke trekkershut is voorzien van een koelkast, kookplaat, stoelen en een tafel waarmee je kamperen en ‘uit eten gaan’ naadloos kan combineren. Je beschikt over een eigen terrasje en een gezamenlijke outdoor BBQ is beschikbaar. Verwarming is aanwezig zodat de koude jouw slaap niet kan hinderen.

Ook zijn er stopcontacten om je smartphone of tablet op te laten, en voldoende kapstokken om je kledij op te hangen.

Luxe trekkershut voor camping verblijf met 2 personen, bv. koppel - Camping Groeneveld

Luxe trekkershut met tweepersoonsbed

Luxe trekkershut voor camping verblijf met 2 personen, bv. koppel - Camping Groeneveld

Luxe trekkershut met tweepersoonsbed

 

Verken de buurt

Kamperen doe je om van de natuur en omgeving te genieten. Je kan bij Camping Groeneveld met de fiets en kano op stap. Wil je een afvaart doen van de Leie met een kano? Of vertrek je liever op een historische fietstocht richting het kasteel van Ooidonk en andere bezienswaardigheden? Alles is mogelijk en vooral: de kano en fiets zijn inbegrepen in de prijs van de trekkershut! Geniet van het uitgebreide aanbod van onze streek.

 

Prijzen en boeking

De prijzen van de trekkershutten zijn hieronder te raadplegen. Voor elektriciteit rekenen wij een éénmalig forfaitair bedrag aan. Wanneer je zeven keer overnacht hoef je er maar zes te betalen!

  • Per nacht/standaard trekkershut, geschikt voor 4 pers. € 40,00
  • Per nacht/luxe trekkershut, max. 2 pers. € 40,00
  • Extra bedlinnen of verversing €2,00
  • Elektriciteit, éénmalig forfait € 2,50

Opmerking
* Citytax per persoon per nacht € 0,50 voor alle verblijfsformules, gezamenlijk maximum van €60.00
* Bij 7 overnachtingen slechts 6 nachten betalen

 

Reserveer snel jouw gezellige trekkershut!

Of heb je interesse in een andere tent– of verblijfsformule? Contacteer ons gerust!