Routebeschrijving

Een volledige routebeschrijving naar Camping Groeneveld vind je hieronder. Met de wagen, trein, bus of met de fiets: wees welkom op onze camping.

Ons adres is: Groenevelddreef 14, 9800 Bachte-Maria-Leerne, België.

Bekijk ons adres op Google Maps →

 

Met de wagen, camper, mobilhome


Met de wagen is Camping Groeneveld eenvoudig te bereiken. Dat kan via de E40 afrit nr. 12, of via de E17 afrit nr. 7. Vervolgens is het nog even rijden met de auto tot je vakantie kan beginnen.

Plan je route met Google Maps →

 

Met het openbaar vervoer: trein

Ben je aan het reizen met trein of bus? Camping Groeneveld ligt op een half uur van het treinstation Gent-Sint-Pieters, en een half uur van station Deinze. Beide stations worden bediend door de Belgische spoorwegmaatschappij NMBS.

Vanaf deze stations zijn er goede busverbindingen naar de camping – zie hieronder.

Plan je route met de trein via de website van de NMBS → 

 

Met het openbaar vervoer: bus

De vervoersmaatschappij De Lijn heeft meerdere busverbindingen die in de buurt van de camping passeren, maar het makkelijkste is bus 14 met de halte op 140 meter.

Komende vanuit Gent, station Gent-Sint-Pieters:

  • Op weekdagen kan je bus 14 nemen richting Deinze (Gent – Drongen – Deinze). Deze vertrekt doorheen de week vanaf perron 9. Er rijdt één bus per uur, dit om 14 minuten na het uur. Je dient af te stappen aan de halte “Bachte-Maria-Leerne MPI Dageraad”. De camping ligt op 140 meter van de halte.
  • In het weekend kan je bus 16 of bus 34 nemen. Met bus 16 stap je af aan de halte “Sint-Martens-Leerne Engelhoekstraat”, en wandel je vervolgens 20 minuten (1,6 km). Met bus 34 ga je naar “Sint-Martens-Leerne Dorp”, en wandel je nog 18 minuten (1,5 km) tot aan de camping.

Komende vanuit Deinze, station Deinze:

  • Op weekdagen kan je aan station Deinze bus lijn 14 of bus 86 nemen richting Gent. Afstappen doe je aan de halte “Bachte-Maria-Leerne MPI Dageraad”. De camping ligt op 140 meter van de halte.
  • In het weekend kan je bus 16 nemen richting Gent. Stap af aan de halte “Sint-Martens-Leerne Dorp” en wandel nog 18 minuten (1,5 km) tot aan de camping.

Plan je route met de bus via de website van De Lijn → 

 

Met de fiets

Er zijn goede fietsroutes van de provincie Oost-Vlaanderen die je toelaten om vlot en veilig onze camping te bereiken.

Fiets naar knooppunt 90, in Sint-Martens-Leerne Dorp, of naar knooppunt 12 aan het kasteel Ooidonk. Van daar is het nog enkele minuten fietsen tot aan onze camping.

Je kan ook met de fiets komen vanaf station Gent-Sint-Pieters. Je fietst dan nog 12 tot 20 kilometer tot aan de camping, afhankelijk van je gewenste route.

Plan je route met de fiets via de Fietsrouteplanner →