Fiets huren en fietsroutes

Je bent verkocht aan de natuur en wil er op uit trekken met de fiets? Dan ben je bij Camping Groeneveld aan het juiste adres. Niet alleen liggen we aan de mooie bossen rondom het kasteel van Ooidonk, met de fiets kan je nog veel meer verkennen : fietsroutes langs de Leie, de Zwalmstreek in het hart van de Vlaamse Ardennen of naar Gent? Er zijn fietskaarten met fietsnetwerken en knooppunten voorhanden. Genummerde knooppunten vormen de basis van de bewegwijzering, waarbij u zelf uw route en het aantal kilometers kunt bepalen.

Fietsverhuur en fietsvoorzieningen
Bij elke verblijfsformule op onze camping staat een gratis fiets en helm ter beschikking. Dat zit dus netjes in ons all-in aanbod. Je kan je eigen fietsen veilig stallen en er zijn oplaadpunten voor elektrische fietsen. Wanneer het even tegen zit is er een reparatieset om de fiets te herstellen. En ja, ook die reparatieset is gratis!

Fietsroutes en fietstoerisme
Of je er even op uit wil trekken met de fiets of er een volledige fietsvakantie van wil maken, beiden kunnen in onze streek! Zo kan je de Leiestreek verkennen. De Leiestreek is een ideale fietsregio omwille van de vele autovrije fietspaden. Die bevinden zich vooral op de jaagpaden langs onze rivieren en kanalen of langs de oude spoorwegbeddingen die nu omgevormd zijn tot groene fietsassen. Natuurlijk is er ook de Zwalmstreek, in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Je maakt er een tocht langs twaalf dorpjes en elf authentieke molens. Of ga richting het noorden en bezoek het middeleeuwse Gent. De hipste stad van België waar oude cultuur en modern samenleving prachtig in elkaar overvloeien.

Reserveer nu jouw fietsvakantie en zoveel meer
Kan je niet wachten om jouw fietsvakantie te reserveren? Hoeft ook niet, reserveer nu! Of je verblijft in een tent, een trekkershut, caravan of mobilhome, onze fietsvoorzieningen zijn voor iedereen en alle verblijfsformules gratis.