[rev_slider alias=”Caravan”]

Caravan

Trek je er op uit met de auto en caravan? Op doorreis naar Frankrijk, Duitsland of verder? Camping Groeneveld is de ideale tussenstop. De camping is gelegen rond de bossen van het Kasteel van Ooidonk, nabij de kruising van de E17 en E40. Een uitstekende uitvalsbasis als je de streek wilt verkennen.

Verblijf met uw caravan op de camping

Netheid en rust zijn de twee hoofdaccenten op ons kampeerterrein. Je kan met je caravan terecht op onze zorgvuldig onderhouden percelen. Onze greenkeeper is er dan ook één uit de duizend. Op onze percelen vind je plaats voor de caravan, een voortent en de auto. Je kan deze natuurlijk ook plaatsen op onze parking.

Als rechtgeaarde kampeerder wil je wel eerst eens een kijkje nemen in het sanitair; ga gerust je gang! Kosten nog moeite worden gespaard om de wasplaatsen comfortabel en hygiënisch te houden. Er is een wasserette, een aparte wasplaats voor baby’s en aangepaste accommodatie voor mindervaliden. We voorzien je caravan ook van een eigen elektriciteitsaansluiting. Die is, samen met de sanitaire voorzieningen, inbegrepen in de prijs. Dus gratis douches en elektriciteit!

Op de camping en in de buurt

Naast de bistro bevindt zich een speelplein voor de kleintjes, een pingpongtafel en een petanqueveld.

Kamperen doe je om maximaal te genieten van de onze omgeving en natuur. Kom je bij ons kamperen heb je gratis fiets en kano ter beschikking. Een fietstocht naar het kasteel van Ooidonk? Een bezoek aan het Museum Dhondt-Dhaenens in Deurle of het Museum van Deinze en de Leiestreek? Een wandeling tot bij de graanstokerij Filliers of een dag de Leie afvaren? Het kan allemaal.

 

Online Boeken