Campers en mobilhomes

Ga je op reis met de camper of mobilhome? Op reis doorheen Europa? Camping Groeneveld is de ideale tussenstop. De camping is gelegen aan de bossen van het Kasteel van Ooidonk, nabij de kruising van de E17 en E40. Dit maakt het ook een uitstekende uitvalsbasis als je de streek wilt verkennen.

Verblijf met uw mobilhome op de camping

Alle gebruikelijke sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. Er is een wasserette, een aparte wasplaats voor baby’s en aangepaste accommodatie voor mindervaliden.

Op de camping en in de buurt

Daarnaast is hebben we ook voor plezier en ontspanning gezorgd op de camping. Even tijd om samen petanque te spelen? Of speel je het liever sneller met pingpong? Je kan er ook een rustige dag van maken aan onze visvijver. ‘s Avonds kan je gezellig keuvelen in onze bistro of deelnemen aan evenementen die wij organiseren. Je kan er bijvoorbeeld samen voetbal of wielrennen volgen of genieten van onze ijscoupes en frisse Belgische bieren.

Je kan niet alleen veel doen op de camping. Omringd door de bossen van het kasteel van Ooidonk bevind je je in een prachtig stukje natuur. Met de fiets kan je het kasteel zelf gaan bezoeken of verdwalen in de Franse tuinen rond de oude burcht. Spring in de kajak en vaar de Leie af op zoek naar een stille arm van de rivier waar je ongestoord kan zwemmen. Tenslotte springt ook de graanstokerij van Filliers, marktleider in jenever, in het oog. Je kan er gerust gaan kijken naar – en proeven van jaren ambachtelijk werk.

Prijzen en reserveren

Ben je overtuigd om onze camping en regio te komen verkennen? Hieronder vind je een overzicht van onze prijzen. Opgelet, prijzen verschillen licht voor hoog- en laagseizoen.

Laag seizoen 31/03 tot 15/06 en van 01/09 tot 30/09
Camper + 2 volwassenen: €25,00 per nacht

Hoog seizoen 15/06 tot 31/08
Camper + 2 volwassenen: €29,00 per nacht

  • Citytax per persoon per nacht €0,50
  • Bij 7 overnachtingen dien je er slechts 6 nachten te betalen
  • Aankomst na 13u30. Vertrek ten laatste om 11u00.

Naast deze tarieven voor kortverblijf, bieden we ook zeer aantrekkelijke formules voor langverblijf.

Klaar om met de camper of mobilhome naar Camping Groeneveld te komen? Reserveer dan nu jouw plaats op onze camping →